Звіт за результатами проведення опитування 30 громадян: “Моніторинг «Кордон дружній для друзів», липень 2023 рік

Мета опитування: отримання зворотного зв’язку від громадян України щодо якості послуг, отриманих при перетині державного кордону між Україною та країнами Європейського Союзу і Республікою Молдова при в’їзді в Україну.

Інструмент – опитуальник у Google form.

До участі в опитуванні долучилися пасажири, які пішки або на автомобілі перетнули кордон на в’їзд в Україну впродовж 30 днів напередодні опитування та є громадянами України.

Було запрошено понад 40 потенційних респондентів, натомість отримано 30 відповідей.

Більшість відмов надавалися за небажанням громадян ділитися власними враженнями щодо перетину кордону.

Опитування тривало з 10 по 19 липня 2023 року.

Переважна більшість опитаних (17 з 30 респондентів) перетинали кордон через пункт пропуску «Могилів-Подільський» (кордон Україна-Молдова), 7 пасажирів прямували через МАПП «Рава-Руська», 2 громадян їхали через МАПП «Угринів», та по одному респонденту – через МАПП «Шегині», МАПП «Краковець», МАПП «Устилуг» та МАПП «Тиса».

Половина опитаних громадян перетнули кордон України на автомобілі (15 учасників опитування) та 12 з 30 респондентів пішки, двоє опитаних на автобусі та 1 громадянин потягом.

Повний звіт за результатами опитування пасажирів за посиланням: Звіт опитування пасажирів липень 2023 фінал.docx – Google Документы