Протягом квітня – вересня 2023 року було проведено 4 хвилі опитування громадян, які перетинали кордон на в’їзд до України.

Загалом опитано 122 респонденти в різних регіонах України, із них по 30 респондентів перетинали кордон у квітні, травні та липні та 32 респонденти у вересні.

Метою опитування було отримання зворотного зв’язку від громадян України щодо якості послуг, отриманих при перетині державного кордону між Україною та країнами Європейського Союзу і Республікою Молдова при в’їзді в Україну.

Інструмент – опитувальник у Google form.

Цільова аудиторія (ЦА)

Під час дослідження вивчались думки громадян України, які пішки або на автомобілі перетнули кордон на в’їзд в Україну впродовж 30 днів напередодні опитування.

Реалізована вибірка

До участі в опитуванні у кожній хвилі було запрошено понад 40 потенційних респондентів, які відповідають усім критеріям ЦА, натомість отримано не 30 заповнених анкет у квітні, травні та липні та 32 анкети у вересні. Більшість відмов виникали через небажання громадян ділитися власними враженнями щодо перетину кордону.

Пасажири, які взяли участь в опитуванні, перетинали пункти пропуску: Краковець, Устилуг, Чоп, Шегині, Ягодин, Рава-Руська, Лужанка, Убля, Ужгород, Грушів, Угринів, Могилів-Подільський та інші. Найбільше опитаних у квітні та липні перетинали кордон через МАПП «Могилів-Подільський», а у травні та вересні – через МАПП «Рава-Руську»

 

Загальн Звіт опитування пасажирів жовтень

Результати 4х хвиль опитування

Telegram | Facebook | Site | Linked In