Асоціація митних брокерів України бере активну участь в організації гуманітарної допомоги за підтримки та тісної співпраці з Женевським відділенням Українського товариства Швейцарії (Geneva Branch of Ukrainian Society of Switzerland)

Асоціацією митних брокерів Українипроаналізовано потреби закладів охорони здоров’я м. Києва та визначено пріоритетні для пошуку гуманітарної допомоги групи товарів медичного та немедичного призначення.

Співробітниками Асоціації розроблено логістичні рішення для оперативної та ефективної доставки гуманітарного вантажу, а також надано допомогу у  підготовці документів, необхідних для перетину кордону.

Планується доставка декількох партій гуманітарної вантажу до Київської міської лікарні №4.

Telegram | Facebook Site Linked In

Ця публікація була підготовлена в рамках проєкту Підтримка «Громадської ініціативи «За чесну та прозору митницю» за сприяння Європейського Союзу (https://ec.europa.eu/info/aid-development-cooperation-fundamental-rights_en), який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю Асоціації митних брокерів України і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу та Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.