⚡️Щотижневий огляд новин:

🎬Посилання на запис онлайн-семінару: Приєднання України до Конвенції про процедуру спільного транзиту👉 Досвід 1-го місяця міжнародного застосування NCTS в Україні. 📊Посилання на презентацію NCTS

🤝 8.11 Відбулась робоча зустріч з 👩‍🏫Департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення.🦮 Держмитслужби.
Представники Асоціації 🧑‍💻ознайомилися з інфраструктурою і напрацюваннями Департаменту, та відзначили 👩‍🎓високий рівень організації підготовки, що здійснюється 🎓експертами Департаменту, в тому числі з урахуванням сучасних викликів та загроз, пов’язаних з військовою агресією на Україну.
Джерело

🚛10.11 Новий пункт пропуску запрацював на кордоні з Румунією Джерело

🎓з 10.11 та 11.11 – Директор Асоціації взяв участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції “Сучасні проблеми економіки та бізнесу” Джерело

🏛11.11 Уряд звільнив від сплати ПДВ та ввізного мита: 📌 електрогенератори; 📌 трансформатори; 📌 акумулятори літій-іонні, електричні; 📌 пульти, панелі, розподільні щити; 📌 ізолятори; 📌 обладнання для фільтрування або очищення води.
Перелік кодів УКТЗЕД 👉 за посиланням

Telegram | Facebook Site Linked In

Ця публікація була підготовлена в рамках проєкту Підтримка «Громадської ініціативи «За чесну та прозору митницю» за сприяння Європейського Союзу (https://ec.europa.eu/info/aid-development-cooperation-fundamental-rights_en), який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю Асоціації митних брокерів України і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу.”