Щотижневий огляд новин:

✅ 20 вересня – 👩‍🎓1500 учасників взяли участь в онлайн семінарі «Приєднання України до Конвенції про процедуру спільного транзиту. Перехід до міжнародного застосування NCTS в Україні»

Аmazon надає можливість Українським підприємцям цілий рік продавати на Amazon без комісії!

📦 ✅ Уряд вніс зміни до порядку передачі майна для потреб ЗСУ.

⚙Процедура передбачатиме узгодження органами, що вилучають та обліковують таке майно, з обласними військовими адміністраціями переліків та ймовірних отримувачів майна, яке необхідне для потреб оборони держави. Органом, відповідальним за визначення переліку майна для відповідних цілей, стають обласні військові адміністрації.

✅ В Мінагрополітики назвали перелік необхідних ініціатив задля стабілізації експорту через країни ЄС

🛃 Державна митна служба України отримала обладнання, необхідне для початку роботи «митного безвізу» ⚙️

🛃Уряд дозволив проведення фумігації вантажів за межами митної території України. Постановою передбачається усунення таких бар’єрів шляхом проведення фумігації вантажів на вимогу країни-імпортера, як в межах, так і за межами території України.

📚27 вересня, о 11.00, Громадська рада при ДМСУ на базі Одеської митниці за участі та сприяння профільного департаменту Міністерство фінансів України та Держмитслужби проводить онлайн семінар 🎓 «НОВАЦІЇ В МИТНОМУ ЗАКОНОДАВСТВІ: як використати переваги та отримати фінансові вигоди».

Telegram | Facebook Site Linked In

Ця публікація була підготовлена в рамках проєкту Підтримка «Громадської ініціативи «За чесну та прозору митницю» за сприяння Європейського Союзу (https://ec.europa.eu/info/aid-development-cooperation-fundamental-rights_en), який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю Асоціації митних брокерів України і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу.”