16-17 травня 2019 р. в м. Києві проходить семінар з питань Угоди СОТ про спрощення процедур торгівлі:попередні рішення з акцентом на оцінці .

Семінар організовано за  сприяння Програми розвитку комерційного права Міністерства торгівлі США (CLDP). В семінарі беруть участь представники Міністерства фінансів, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ), Державної фіскальної служби України (ДФС), Адміністрації державної прикордонної служби України, Бюро митного і прикордонного контролю США (CBP), Всесвітньої митної організації (WCO), Асоціації митних брокерів України.

        15 травня 2019 року відбулись зустрічі, між експертом США по митному і пограничному контролю (CBP) і експертами відповідних міністерств і відомств України. Зустрічі експертів і семінар допоможуть українському уряду в подальшій розробці і реалізації пріоритетних положень ТФА СОТ, з особливим акцентом на попередні рішення і модель даних України. Семінар також сприятиме усередині – і міжвідомчій координації і обміну із зацікавленими сторонами. Окремі сесії  організовані для максимального обміну експертами. Спікерів від українського уряду доповнюватимуть експерти із США і інших організацій.

 Порядок денний, для отримання додаткової інформації tfa-valuation-agenda-ukr-13-may.