Історія кар’єрного шляху в Асоціації митних брокерів України від ІНКОТЕРМС 2010 до ІНКОТЕРМС 2020.

Що можна встигнути за десять років в Асоціації митних брокерів України?
Наприклад, пройти шлях від Радника до Заступника директора, а потім і самому стати CEO😉

Ілля Зібницький призначений Директором Асоціації митних брокерів України, до складу якої входять юридичні особи, які надають митні брокерські послуги, послуги митного складу, а також підприємства й організації, вищі навчальні заклади, пов’язані з митною справою.

З травня 2011 року Ілля очолював проект «Курси митних брокерів». Наступним кроком була участь в проведенні семінару «Новий митний кодекс України» у 2012 році. Розвиваючі Український бізнес, допомагав опанувати нову професію слухачам курсу Професійна підготовка агентів з митного оформлення, почав організовувати навчання агентів з митного оформлення для митних посередників (митних брокерів) та суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності. За підтримки участників Асоціації, Ілля приймав участь у Першому Всеукраїнському митному форумі в м. Одесса у 2015 році в одному з найпотужніших регіональних кластерів.

У 2020 році, в ролі Заступника директора, Ілля організував і розвиває Онлайн курси митних брокерів за підтримки участників Асоціації митних брокерів України.

Історія Іллі є доказовим фактом, що разом з Асоціацією митних брокерів України можна стрімко розвивати себе та стійке становлення в справі!
Пишаємось працювати разом❤️

Голова Наглядової Ради
АТ «ПЛАСКЕ»

ПЛАТОНОВ Олег Ісаакович

Telegram | Facebook | Site | Linked In