✅Робоча зустріч керівництва Полтавської митниці та Асоціації митних брокерів України пройшла днями в адмінбудівлі митниці.

☝️Начальник Полтавської митниці Олександр Горбов та директор Асоціації митних брокерів України Ілля Зібницький поспілкувалися на предмет спільної роз’яснювальної роботи для суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності та профільних асоціацій, зокрема з питань, що стосується застосування спрощень та авторизацій. В зустрічі також взяли участь в.о. першого заступника начальника Полтавської митниці Наталя Скабук та начальник відділу забезпечення митного контролю та оформлення Полтавської митниці Юрій Квітницький.

❗️Під час зустрічі, сторони відзначили успішне проведення онлайн марафону, що напередодні спільно реалізували представники Асоціації та митниці, на тему істотних змін у митному законодавстві в листопаді 2023 року та який був націлений об’єднати підприємців, представників громадських організацій, підприємств експортерів та імпортерів, профільних експертів, митних брокерів та фахівців митниці.

Як показала практика, захід створив зручний майданчик для докладного обговорення нагальних питань та отримав позитивний відгук у зацікавленої спільноти.

На завершення зустрічі керівник Полтавської митниці отримав Подяку за активну участь в інформаційному онлайн марафоні «Листопад 2023 – зміни в митному законодавстві».