Шановні колеги,

Асоціація митних брокерів України проводить опитування неурядових організацій, які опікуються ввезенням гуманітарної допомоги в умовах збройної агресії Росії в Україні.

Метою опитування є визначення основних проблем і перешкод, які виникали при перетині гуманітарними вантажами кордону та їх доставці кінцевим споживачам.

Результати опитування будуть використані для підготовки відповідних рекомендацій і адвокації заходів, спрямованих на дійсне спрощення режиму ввезення гуманітарних вантажів в Україну та їх доставці за призначенням в умовах воєнного стану.

Якщо Ви долучилися до ввезення гуманітарної допомоги на територію України з інших країн протягом збройної агресії Росії в Україні, пропонуємо Вам заповнити Анкету

Очікуємо на Ваші відповіді до 15 червня 2022 року.

Заздалегідь вдячні за участь в опитуванні.

Telegram | Facebook | Site | Linked In

Ця публікація була підготовлена в рамках проєкту Підтримка «Громадської ініціативи «За чесну та прозору митницю» за сприяння Європейського Союзу (https://ec.europa.eu/info/aid-development-cooperation-fundamental-rights_en), який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю Асоціації митних брокерів України і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу та Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.