Державна митна служба України запросила представників Асоціації митних брокерів України на нараду 27.08.2021  з метою:

  • обговорення проблемних питань, які виникають у митних брокерів та їх агентів з митного оформлення під час здійснення декларування товарів і транспортних засобів комерційного призначення та необхідності вжиття організаційних заходів для їх вирішення, створення сприятливих умов для полегшення торгівлі, прийняття відповідних управлінських рішень.
  • доведення інформації про заплановані Державною митною службою України новації стосовно надання адміністративних послуг, результати моніторингу діяльності митних брокерів та їх агентів з митного оформлення, застосування Державною митною службою України санкцій до підприємств, які провадять митну брокерську діяльність.

Надсилайте (до 09.08.2021) на офіційну електронну пошту Асоціації митних брокерів України (info@ambu.org.ua) інформацію про проблемні питання, які мають системний характер у розрізі митниць за напрямами діяльності структурних підрозділів Державної митної служби України.

Або

Заповніть анкету (до 09.08.2021): Про проблемні питання, які виникають під час здійснення декларування товарів і транспортних засобів комерційного призначення