Шановні колеги,

Асоціація митних брокерів України проводить опитування у співпраці з Інститутом економічних досліджень і політичних консультацій в рамках проекту «Підтримка громадської ініціативи «За чесну і прозору митницю», який реалізується ІЕД, за сприяння Європейського Союзу та співфінансування МФ “Відродження” та ATLAS Network.

Метою опитування є оцінка роботи регіональних митниць Державної митної служби України з визначенням основних недоліків та переваг в їх роботі.

Об’єкт дослідження: Київська, Львівська та Одеська митниці

Якщо Ви здійснюєте зовнішньоекономічну діяльність в зоні діяльності перерахованих вище митниць, запрошуємо Вас взяти участь і поділитися Вашою думкою за посиланням: натисніть тут

 

 

Ця публікація була підготовлена в рамках проєкту Підтримка «Громадської ініціативи «За чесну та прозору митницю» за сприяння Європейського Союзу (https://ec.europa.eu/info/aid-development-cooperation-fundamental-rights_en), який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю Асоціації митних брокерів України і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу.”