"Білі/зелені" списки (спрощення)

Наказ ДМСУ: Про заходи щодо введення системи визначення ризикових показників за суб’єктними ознаками («Білий» та «Чорний» списки

З метою реалізації завдань з реформування митної служби України, передбачених Концепцією реформування діяльності митної служби України на 2011-2015 роки «Обличчям до людей», щодо поширення принципу селективності контролю на основі автоматизованого управління ризиками наказом Державної митної служби України від 17.12.2010 № 1485 затверджено Критерії та Порядок формування Реєстру підприємств, переміщення якими товарів та транспортних засобів мають ознаки ризикованості або сумнівності («Чорний список»).

Приймаючи весь бізнес як «білий», Митна служба України формує критерії, за якими суб’єкти ЗЕД можуть потрапити...

Приймаючи весь бізнес як «білий», Митна служба України формує критерії, за якими суб’єкти ЗЕД можуть потрапити до так званого «чорного списку»

Голова Державної митної служби України Ігор Калєтнік провів нараду з керівниками митних органів.

«Головним завданням митних органів є виведення внутрішнього ринку з тіні, - сказав Ігор Калєтнік, розпочинаючи нараду, - для цього в нас є достатньо інструментів та важелів впливу».

Звіт про базове відстеження результативності наказу Державної митної служби України від 10.08.09 № 736

Департаментом організації митного контролю Держмитслужби України підготовлено звіт про базове відстеження результативності наказу Державної митної служби України від 10.08.09 № 736 “Про затвердження Порядку визначення підприємств – резидентів, до товарів і транспортних засобів яких може встановлюватися спрощений порядок застосування процедур митного контролю та митного оформлення, визначених нормативно-правовими актами Державної митної служби України”.

Наказ ДМСУ: Про створення робочої групи

Створено робочу групу з вдосконалення критеріїв оцінки та порядку визначення підприємств – резидентів України, щодо товарів і транспортних засобів яких може встановлюватися спрощений порядок застосування процедур митного контролю і митного оформлення.

RSS-матеріал