ONLINE КРУГЛИЙ СТІЛ ПРОЄКТУ «ГРОМАДСЬКИЙ МОНІТОРИНГ ОДЕСЬКОЇ, ГАЛИЦЬКОЇ ТА КИЇВСЬКОЇ МИТНИЦЬ»

        Запрошуємо до участі у Круглому столі-обговоренні результатів проєкту «Громадський моніторинг Одеської, Галицької та Київської митниць»,  проведений Асоціацією митних брокерів України у співпраці з Інститутом економічних досліджень і політичних консультацій в рамках проекту «Підтримка громадської ініціативи «За чесну і прозору митницю», який реалізується ІЕД, за сприяння Європейського Союзу та співфінансування МФ « Відродження »та ATLAS Network.

❗Дата: 29.04.2021

❗Початок: 11:00

❗Місце проведення: ZOOM (ID буде направлено додатково)

Учасники обговорення: представники митних органів, профільних асоціацій, митні брокери, імпортери, експедитори, експортери, логістичні оператори, міжнародні перевізники, складські організації.

Зареєструватися на Круглий стіл: реєстраційна форма

Контактна особа – Наталія Демченко,

+38 067 320 26 01

uta.demchenko@gmail.com

 

 

Цей захід підготовлений в рамках проєкту Підтримка «Громадської ініціативи «За чесну та прозору митницю» за сприяння Європейського Союзу (https://ec.europa.eu/info/aid-development-cooperation-fundamental-rights_en), який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій. Думки висловлені протягом заходу є виключною відповідальністю їхніх авторів (Асоціації митних брокерів України) і жодним чином не відображають точку зору Європейського Союзу.